Сб, 27.04.2024, 06:57
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Квітень » 7 » Cемінар вчителів трудового навчання Ходорівсько-Бортниківського, Дев’ятниківського округів
09:45
Cемінар вчителів трудового навчання Ходорівсько-Бортниківського, Дев’ятниківського округів

18 березня на базі Дулібської ЗОШ І-ІІст.  відбувся семінар вчителів трудового навчання Ходорівсько-Бортниківського, Дев’ятниківського округів.

Відродження національних традицій українського народу–це одне з актуальних питань, пов'язаних з відродженням національної культури, гуманізацією навчально-виховного процесу, естетичним вихованням школярів, сприяло вибору теми, над якою працюювали вчителі району.

          

 «Вивчаючи народні традиції, діти привчаються до праці, яка потрібна суспільству і самі виготовляють матеріальні та духовні цінності»,-наголосила директор школи Горін М.Г.

Відродженню національної культури і вихованню української ментальності сприяють уроки трудового навчання.   Вчитель трудового навчання Масна Г.Є. поділилася досвідом роботи з проблеми «Відродження національних традицій та їх використання в процесі трудового навчання та позакласній роботі. Обравши своїм провідним гаслом принцип «Не кажи: « Невмію!», а кажи: « Навчуся!», відродження національних традицій є реалізацією його на практиці. Педагоги також мали можливість побачити виставку робіт учнів «Дивосвіт» та отримати Великодні поради від Галини Євгенівни.

Родзинкою семінару був майстер-клас «Виготовлення писанки», який провела вчитель Малик Р.О. Вчителі отримали технологічні поради для виготовлення писанки та самі спробували свої навики у писанкарстві.

У кожного вчителя є свій стиль проведення занять і кожен має власний метод зацікавлення дітей. Але в усіх одне завдання – зберегти і примножити скарби духовності нашого народу, пробудити національну свідомість, прищепити любов до всього прекрасного, до народу та України.

Категорія: Новини | Переглядів: 406 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024