Чт, 25.04.2024, 08:04
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Листопад » 1 » День духовної віднови
21:53
День духовної віднови

                        26 жовтня 2015р. вчителі християнської етики зібралися у монастирі св. Герарда с.м.т. Гніздичів (Кохавино, як колись величали не інакше як Галицьким Люрдом), щоб провести День духовної віднови. Цей час є для того, щоб зупинитьсь.    Зупинитися у присутності Бога, відклавши всі наші справи, навчання і заглянути в себе. Віднайти мир і спокій, який сьогодні так важко знайти.

        Духовним провідником цього Дня був о.Михайло Чмир. Педагоги мали чудову нагоду спільно помолитися.

 

 

 Також почерпнути духовну поживу із наук, відчути духовну єдність. Застановилися над важливим питанням милосердя, жертовності, служіння людям. О.Михайло  на Євангельському прикладі розмови Ісуса Христа з багачем роз’яснив істинну суть діл милосердя та як правильно їх вчиняти.

 

    Після приклоніння до чудотворної Кохавинської Ікони Божої Матері, усі присутні отримали благословення мощами св. Альфонса, св. Миколая Чарнецького та св. Миколая з Мір. Лікійського.

     

     Побувавши у монастирській їдальні, вчителі  оглянути стіннівки дітей. Школярі займаються у недільній катехитичній школі. Це школа духовного зросту і живої участі в житті християнської спільноти.

 

  У світ екскурсії усіх бажаючих запросив брат Олег, який розповів про  історію Кохавинського монастиря, спосіб життя братів- редемптористів.

 

    Також педагоги побували у книжковій крамниці  та на місці об’явлення Матері Божої Кохавинської, де  нині є криничка, вода з якої зцілює. 

    

 

День Духовної віднови, який вчителі християнської етики присвятили для свого духа розуму і волі, завершився. Повертаючись додому кожен із учасників заходу знав, що у буденному житті знайде час на тишу та духовні роздуми.

                                                                                                                                                          Хомич Г.В., методист РМК

Категорія: Новини | Переглядів: 418 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024