Пт, 26.04.2024, 00:50
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Медовий семінар
10:02
Медовий семінар

Згідно плану роботи районного методичного кабінету 8 жовтня на базі Антонівського НВК пройшов семінар вчителів трудового навчання Журавнівського та Жидачівського освітніх округів на тему: "Шляхи вдосконалення сучасного уроку з трудового навчання".
                  

Метою його стало бажання вчителів трудового навчання збагатити свій педагогічний досвід про сучасний урок, шляхи його вдосконалення , а також було обговорення питання щодо впровадження варіативного модуля "Основи бджільництва" в старших класах. Адже всім відомо, яку роль відіграє бджільництво в сучасному захімізованому світі. Коли з кожним роком на нашому столі стає дедалі менше екологічно чистих продуктів. Синтетика та ГМО витісняють наші екопродукти завдяки дешевизні і легко доступності, тому треба дітей з малку привчати до здорового харчування.

Директор навчально - виховного комплексу Гудзовата Л.С. привітала учасників семінару, розповіла про навчальний заклад, про успіхи і досягнення учнівського і педагогічного колективів. А вчитель трудового навчання Федорович О.Я. поділася досвідом роботи, фахово розповіла багато цікавого про сучасне бджільництво, до якого вона має безпосереднє відношення. Присутнім було представлено 9 сортів меду, пилок, пергу, прополіс, бджолиний підмор, маточне молочко, забрус, стільниковий мед, екстрат личинок воскової молі. Кожному із цих продуктів була надана коротка характеристика, цілющі властивості та технологія виробництва. Розповідь супроводжувалася із мультимедійною презентацією.

Вчителі могли не тільки посмакувати і насолодитися асортиментом бджолопродуктів, але й спробувати себе в ролі пасічника. Вони з великим задоволенням навощували рамки.

День видався сонячним і учасники семінару мали можливість побувати на пасіці.

Підсумовуючи почуте і побачене учасники семінару разом із методистом районного методкабінету Хомич Г.В. обмінялися думками, наголошуючи на важливлсті цієї теми. Адже пропагуючи бджільництво, ми пропагуємо здоровий спосіб життя, здорове харчування, що слугує здорової нації.

                                                                                      Гринчук Г.Б., організатор виховної роботи.

Категорія: Новини | Переглядів: 446 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024