Чт, 25.04.2024, 06:01
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2012 » Листопад » 12 » Мелодія починається з першої ноти
10:38
Мелодія починається з першої ноти

    31 жовтня гостинно відкрила свої двері Ходорівська СЗШ І-ІІІст.№3 (директор Мільовська Л.М.) перед учасниками святкової конференції з нагоди  Дня початкової освіти, яку організувала та провела методист РМК Н.М.Тріщ.

   День початкової освіти – це, насамперед, свято цікавого спілкування з творчими людьми, зустріч з однодумцями, ознайомлення з новинками у практиці інших вчителів, обмін професійним досвідом, енергетичний бальзам для подальшої роботи, можливість отримати цікаві та корисні ідеї для свого професійного зростання.

 

 На конференції в урочистій обстановці відбулася посвята молодих вчителів у велику учительську сімю. З трепетом в душі вслухалися присутні в слова посвяти, яку зачитала директор школи, вчитель-методист початкових класів Л.М.Мільовська. М.М.Іванова (Зерічненська ЗОШ І-ІІст.) поділилася своїми враженнями від перших кроків на вчительській ниві, які здійснила протягом 2 місяців роботи.

 

  Цього року 5 вчителів початкових класів залишили школу і пішли на заслужений відпочинок.

 

Завідувач РМК І.М.Михайленко привітав вчителів початкової ланки, побажав творчої наснаги та успіхів, а вчителям-пенсіонерам подякував за багаторічну невтомну працю, вручив грамоти та квіти..

    У калейдоскопі педагогічних ідей родзинками свого досвіду ділилися запрошені вчителі початкових класів.

 Шляхом інтерактивної технології «мікрофон» на початку святкової конференції вчителі висловлювали власні очікування від заходу, а на завершення – чи справдились вони. І, як результат опитування, в педагогів появилися нові ідеї, бажання працювати творчо і неодмінно зустрічатися та ділитися досвідом, зростати професійно, щоб навчальний процес був радісним і для учнів, і для вчителя.   

Категорія: Новини | Переглядів: 513 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024