Сб, 20.04.2024, 12:50
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Грудень » 2 » Мойсей українського Духа
11:49
Мойсей українського Духа

       Андрій Шептицький – могутня постать не лише минулого, а й сучасного. Це постать Великого Українця, думки якого, як ніколи, є сьогодні вкрай актуальними. І саме, щоб застановитися на формуванні духовно-моральних цінностях у вченні  митрополита Андрея Шептицького, 30 листопада 2015р. на базі Жидачівської гімназії ім. О.Партицького був проведений семінар для вчителів основ християнської етики Жидачівського, Журавнівського округів.

    Розпочався семінар спільним молебнем до Серця Ісусового, який відслужили: о.мітрат В.Юрів,  о. Я.Турик, о.Р.Котів.

 

         Вчитель основ християнської етики Іванчук У.В. запросила своїх колег на урок духовності «Історія однієї людини, яка змінила світ», де  майстерно було відтворено життя та діяльність митрополита Андрея Шептицького. Уляна Володимирівна  поділилася досвідом роботи «Використання новітніх технологій та формування духовно-моральних цінностей на уроках християнської етики». Кожен  із присутніх отримав диск  із методичними рекомендаціями для використання у роботі.

 

     Зі змістовними доповідями під час методичного діалогу виступили: директор Жидачівської гімназії Благий В.Б.(«Андрей Шептицький –постать на тлі етохи») та громадський діяч Турченяк М.Є.( «Український Мойсей і діаспора»)

 

    Зацікавлення учасників семінару  викликала виставка-огляд «Богом посланий Україні», проведена за участю працівників Жидачівської центральної районної бібліотеки Г.Дереш, О.Янкович.

 

   В кінці семінару Уляна Володимирівна Іванчук озвучила настанови «українського Мойсея». Разом  усі змовили молитву за прославу Владики.

   

І кожен учасник зміг в особливій спосіб відчути присутність найвидатнішої особистості - Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького  та подякувати організаторам семінару за те, що завдяки своїм старанням та працею «принесли» на Землю трішки Неба.

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 513 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024