Чт, 18.04.2024, 07:10
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Квітень » 11 » Освячення фігури Матері Божої У Гніздичівській ЗОШ І-ІІІ ст.
14:25
Освячення фігури Матері Божої У Гніздичівській ЗОШ І-ІІІ ст.

«Пресвята Богородиця, під якої чесним і чудесним Покровом всі ми, як діти під охороною Матері, перебуваємо і в бідах та нуждах наших під її Покров прибігаємо, була і є цим непорушним пристанищем, знаменом і запорукою єдности нашої української християнської  родини».  (Пастирське послання Блаженнішого Святослава з нагоди відновлення Акту посвяти України під Покров Пресвятої Богородиці).

Небувала подія 7 квітня  цього року на свято Благовіщення  Пресвятої Богородиці в загальноосвітній Гніздичівській школі: два місцевих священики, а саме о. Василь  та .о Микола  з церкви Косми та Дам’яна  освятили у присутності директора ,адміністрації школи ,учителів, школярів, батьків ,жителів села  ,селищного голови ,духовний куток -  фігуру Матері Божої уприміщенні  школи. До цього дійства неабияк спричинилися випускники 2014 р ,класні керівники  та їхні батьки . Пресвята Діва  ,яка сьогодні замешкала  у нашій школі , нехай народиться і в серці кожного,  хто тут буде навчатися  чи працювати; а разом з тим,  нехай вона займе  особливе місце у нашому житті.

Господь завжди знаходить місце у серці того, хто до нього прибігає. Нехай Діва Марія, як Мати усіх християн, приведе нас до Христа, свого Сина, а нашого Спасителя. Це буде місце зустрічі кожного з нас, з Богом.Біля неї будемо збагачуватися духовно, навчатися покори, смиренності. Усім, хто причетний до її спорудження –щедрих Божих ласк, щоб на вашій життєві дорозі ви завжди відчували теплу материнську руку, яка буде Вас провадити стежками правди, любові і миру.

            

 

 

 

                Н.Д.Семчишин 

               вчитель  основ християнської етики

     заступник директора Гніздичівської ЗОШ І-ІІІст .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 871 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024