Пт, 29.03.2024, 09:52
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2013 » Жовтень » 20 » районний семінар – практикум для вчителів основ здоров’я
14:51
районний семінар – практикум для вчителів основ здоров’я

9 жовтня 2013 року відбувся районний семінар – практикум для вчителів основ здоровя. За ініціативи вчителя Грусятицької ЗОШ І-ІІІ ст.  Хомусяк Галини Михайлівни семінар проводився у Львівському Центрі здоров’я .

Мета семінару: широке обговорення інноваційних ідей та трансформації спадщини В. Сухомлинського щодо умов  формування культури здоров’я та здоров’язбережувальної компетентності учнів у школах району.

Під час круглого столу «Здоров'я молоді - здоров'я нації»  вчителі району мали нагоду поспілкуватися із кандидатом  філософських наук, доцентом кафедри життєвих компетентностей ЛОІППО  Л. Г. Кудрик. Доповідачка наголосила на тому, що найвищою цінністю на землі є виховання майбутнього покоління, тому доцільно звернутися до педагогічної спадщини українського педагога В. О. Сухомлинського. За його словами, здоров’я – це те, без чого людина не може бути щасливою. Було зазначено, що культура здоров’я – це нова дисципліна, що виникла на стику сотень наук про людину, її здоров’я.

Практична частина семінару була проведена під гаслом : «Наша учительська місія – захистити дитячу душу». Всі присутні висловлювали думки щодо ідей В. Сухомлинського про оздоровчу функцію освіти в контексті сьогодення. Вислови мудрого вихователя, директора Павлиської школи про здоров’я, отримав кожний педагог для подальшого використання у роботі з дітьми.

Хомусяк Г.М. вчитель основ здоров'я Грусятицької ЗОШ І-ІІІст. запропонувала кожному присутньому «ключ здоров’я» – цілющий фіто чай та розповіла про  застосування фітотерапії в житті людини.

Також всім учасникам семінару припало до душі відвідини унікального музею вишитих ікон, образів отця доктора Дмитра Блажейовського та священного місця Раковця.

Категорія: Новини | Переглядів: 450 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 4.0/3
Календар дат
Погода
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024