Пт, 19.04.2024, 12:38
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Листопад » 24 » Районний семінар заступників директорів шкіл із навчальної та навчально-виховної роботи
15:17
Районний семінар заступників директорів шкіл із навчальної та навчально-виховної роботи

 

                     

          10 листопада 2015р на базі Ходорівської ЗОШ І-ІІІст. №2 відбувся  районний семінар для заступників директорів шкіл із навчальної та навчально-виховної роботи «Методичні  та психологічні аспекти мотивації на уроці як засіб підвищення якості навчання».

     Директор школи Т.В.Тянюгіна представила навчальний заклад у мультимедійній презентації.

      Виховний захід «Не розділять Україну вороги ніколи»   (підготували педагог-організатор Стахів Г.В.,   муз. керівник Неїжмак Р.В.) проведено на високому рівні, всі деталі відшліфовано, продумана загальна канва виступу, діти декламують надзвичайно емоційно та зворушливо. Вокальні виступи дають змогу побачити і почути обдарованих дітей школи. Від естетичного оформлення - від самого актового залу до дітей у вишиванках - учасники семінару одержали величезне задоволення. 

 

А заступник директора із навчально-виховної роботи Набитович Галина Василівна запросила своїх колег на теоретичне навчання та тренінг «Методичні  та психологічні аспекти мотивації на уроці як засіб підвищення якості навчання».

 

 

 

Галина Василівна наголосила, що  мотивація – це інтереси, потреби, прагнення, емоції, переконання, ідеали, установки, які спонукають учня до діяльності. Мотивація сприяє появі в учня навчальної ініціативи й любові до навчання, спонукає його діяти з максимальною енергією в різних навчальних ситуаціях.

 

 

 

      Практичний психолог школи Гринишин Леся Іванівна зробила інформаційне повідомлення щодо важливості мотивації у процесі навчання та виховання.

           Учасники семінару переглянули фрагменти відеозаписів уроків та обговорили в робочих групах методи мотивації, застосовані вчителями  на даних уроках.

 

 

 

      Методист РМК Пельо Г.Я., підводячи підсумки роботи семінару, підкреслила, що навчання без мотивації може стати непосильною ношею для школяра. Саме значення мотивації не можливо переоцінити,  саме  вона  дає силу життя. Адже наші бажання не мають значення, якщо не  має сили для їх виконання.

                 По завершенню семінару кожен учасник одержав методичні матеріали (електронні носії).

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 469 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024