Пт, 19.04.2024, 21:41
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Квітень » 29 » Семінар для вчителів інформатики Дев’ятниківського освітнього округу
17:05
Семінар для вчителів інформатики Дев’ятниківського освітнього округу

     День 23 квітня2015р. для вчителів інформатики  Дев’ятниківського  освітнього округу запам'ятається як яскрава і надзвичайно мотиваційна подія: в Баківській ЗОШ І-ІІст. відбувся семінар-практикум: « Методика викладання інформатики у початковій школі- досягнення та проблеми».

     Керівник закладу Комарницький  З.І ознайомив участників  семінару   із візитною карткою школи, яка була  підкріплена емоційним зарядом – презентацією, представленою заступником директора Микулінською І.І.

 

     Гостей запросили на екскурсію до кабінету інформатики. Вчителі стали свідками завершального етапу проекту «Комп’ютерний клас у Баківецькій ЗОШ І-ІІст.»  Адже у квітні 2013-2015 року школа приймала участь у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад: «Модернізація комп’ютерної бази навчальних закладів». Керівником цього проекту було призначено вчителя інформатики та трудового навчання, цієї ж школи, Кізиму Н.П. Сьогодні  комп’ютерний клас налічує 5 комп’ютерів і всі складові до нього, принтер-сканер-ксерокс кольоровий, мультимедійний проектор, екран для проектора на тринозі.

   Дякуючи підприємецю Шумельді М.В., який співфінансував мініпроект,  відбулася святкова церемонія нагородження учнів, які взяли участь у шкільному   конкурсі «Я з комп’ютером на Ти».

 

  У практичному аспекті семінару  вчитель інформатики Кізима Н.П. запросила педагогів у світ дитинства  - казку про виникнення комп’ютера.(з використанням ІКТ) та на фрагмент уроку інформатики   «Виконання завдань  в середовищі виконавця» у2-3 класах.  Також вчитель поділилася своїм досвідом роботи із колегами та запропонувала електронний варіант методичних матеріалів.

  

 

 

  Під час години спілкування педагоги порушували питання про застосування комп’ютерних програм та методику викладання у початковій школі, наголосивши при цьому, що набули багато цікавих ідей для своєї подальшої роботи. Сповнені неповторних вражень учасники семінару були щиро вдячні організаторам за «гостину» у молодого творчого вчителя.

 

                                                                   Хомич Г.В., методист РМК

Категорія: Новини | Переглядів: 387 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/2
Календар дат
Погода
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024