Пт, 29.03.2024, 10:52
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Травень » 7 » Семінар-практикум для вчителів трудового навчання у Новосільській ЗОШ І-ІІІст.
06:52
Семінар-практикум для вчителів трудового навчання у Новосільській ЗОШ І-ІІІст.

 

Національна кухня – свого роду «візитна картка» кожного народу. Україна відвіку славилася своєю національною кухнею - її багатством і різноманітністю. І саме, щоб довести цю істину, 28квітня 2015р. на базі Новосільської ЗОШ І-ІІІст. відбувся семінар-практикум «Реалізація варіативного модуля «Технологія виготовлення страв української національної кухні» для вчителів трудового навчання Жидачівського та Журавнівського освітніх округів.

 

У роботі семінару взяли участь Хомич Г.В., методист РМК, Стехнович М.М, керівник Журавнівського освітнього округу та вчителі трудового навчання району.

Розпочався семінар екскурсією по школі та з огляду виставки «Чарівний дивосвіт».

 

 

 

Вчитель Сулик М.М. запросила колег зануритися в затишний світ домашнього тепла та української кухні, запропонувавши з досвіду роботи презентацію «Технологія виготовлення страв української національної кухні».

Із великою цікавістю учасники семінару слухали вчителя Лялюка І.Я., який презентував мультимедійну презентацію «У світі спецій і пряностей».

 

 

 Для поповнення знань про спеції, педагоги взяли участь у конкурсі «Кращий знавець спецій». І як підсумок – кожен учасник конкурсу отримав методичні рекомендації «Корисні поради. Спеції для здоров’я».

 

Під час практичної частини семінару вчитель трудового навчання Сулик М.М. навчила гостей як перетворити звичайні продукти у виріб кулінарного мистецтва, провівши майстер-клас «Естетичне оформлення страв». Педагоги набули навиків виготовлення квітів із цибулі та квітів із огірка.

 

  

Підводячи підсумки семінару, учасники заходу висловили думку, що семінар проведено на високому методичному рівні та подякували за теплу, гостинну зустріч, яка була корисною і приємною для кожного педагога.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 489 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/2
Календар дат
Погода
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024