Чт, 28.03.2024, 23:44
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Листопад » 27 » Семінар-практикум для вчителів трудового навчання Журавнівського –Жидачівського округів
19:53
Семінар-практикум для вчителів трудового навчання Журавнівського –Жидачівського округів

     «Усе що знаєш розкажи, усе що вмієш покажи»- під таким гаслом 17 листопада 2015р. на базі Монастирецького НВК ім.. В.Поповича відбувся семінар-практикум «Позакласна робота з трудового навчання» для вчителів трудового навчання Журавнівського-Жидачівського округів.

    Дирекція  та педагоги  закладу гостинно зустріли учасників семінару. Башта А.М (заступник директора) запросила усіх до перегляду мультимедійної презентації «Організація позакласної роботи в Монастирецькому НВК».

       Під керівництвом вчителя трудового навчання Стехнович М..С. був проведений конкурс-гра «Господарочка», де учні розкрили свої здібності, показали вміння професійно виборювати перемогу і гідно сприймати поразки.

    Відповідно до програми семінару вчителі Мазур В.І., Стехнович М.С. поділилися досвідом роботи щодо впровадження основних форм позакласної роботи з трудового навчання.

   Свої рецепти творчості запропонувала Петрінець М.Я., керівник гуртка Журавнівського Будинку школяра. Для учасників семінару був проведений майстер-клас «Виготовлення виробів із природного матеріалу».

 

 

   Переглядаючи виставку «Пишаємось минулим та віримо в майбутнє», вчителі трудового навчання відзначили креативність учнівських  робіт із традиційних матеріалів і технік та захоплювалися старовинними виробами декоративно-прикладного мистецтва.

 

       Підводячи підсумки семінару, Хомич Г.В.(методист РМК) подякувала адміністрації школи, педагогам за організацію і проведення та наголосила, що яку б форму позакласної роботи не застосовували вчителі трудового навчання, вона є завжди цікавою, створює умови для виявлення ініціативи та творчості учнів.

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 522 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024