Пт, 26.04.2024, 17:33
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Лютий » 16 » Семінар-практикум педагогів-організаторів Жидачівського освітнього округу
08:57
Семінар-практикум педагогів-організаторів Жидачівського освітнього округу

«Підвищення педагогічної майстерності педагога-організатора як важлива умова забезпечення ефективності функціонування виховної системи навчального закладу» - такою була тема семінару педагогів-організаторів Жидачівського освітнього округу, який відбувся 10 лютого 2015 року в Покрівецькій ЗОШ І-ІІ ст.

Запашним короваєм, гарною піснею зустріли учасників семінару адміністрація та учні школи. Заступник директора школи Іваськів Е.Б. розповіла про історію школи, педагогічний склад, досягнення учнів у навчальній та позакласній діяльності.

 

Семінарське завдання поєднувало в собі дві складові: теоретичну та практичну. Педагог-організатор школи Войцехівська М.М. у теоретичній частині підготувала презентацію, у якій розкрила форми й методи виховання, які базуються на українських народних традиціях, кращих надбаннях національної та світової педагогіки й психології. Марія Миронівна поділилася досвідом роботи на посаді педагога-організатора.

У рамках практичного блоку семінару педагог-організатор школи Войцехівська М.М. разом зі шкільною учнівською спільнотою підготували виховну справу «Свято українського костюму». Учні школи познайомили всіх присутніх із українськими національними костюмами. Уже із самого початку була відчутна атмосфера привітності, добродушності та щирості дружньої шкільної сім’ї. Радісні посмішки, веселі емоції можна було побачити на обличчі у кожного школяра.

Керівник методичної комісії педагогів-організаторів округу Серняк Б.В. подякувала за надзвичайну майстерність і талановитість керівникам та організаторам цього заходу.

 

Методист РМК Н. Кулик наголосила на те, що семінар в черговий раз став іще одним кроком уперед у самоосвіті кожного із присутніх вчителів. Він пройшов організовано, плідно, конструктивно.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 452 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024