Пт, 26.04.2024, 12:16
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Квітень » 2 » Семінар-практикум учителів художньої культури та музичного мистецтва Журавнівського освітнього округу
18:20
Семінар-практикум учителів художньої культури та музичного мистецтва Журавнівського освітнього округу

У четвер, 19 березня 2015 року, Сулятицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів гостинно зустрічала учасників семінару-практикуму учителів художньої культури та музичного мистецтва Журавнівського освітнього округу.

Педагоги відвідали інтерактивний урок з художньої культури та музичного мистецтва «У піднесенні національного життя на західно-українських землях», який присвячений 150-літньому ювілею від дня народження Митрополита Андрея Шептицького в 10 класі, на якому учні разом із вчителем Ольшевською М.В. цікаво та доступно розповіли про пастирську та культурно-просвітницьку діяльність А.Шептицького.

 

На уроці було використано архівні документи, відеофільми, монографії та наукові дослідження життя і багатогранної місійної, благодійної та пастирської діяльності Митрополита Андрея. Також було інсценізовано фрагменти із дитячих років Митрополита.

 

Урок пройшов на високому рівні. Майстерне застосування мультимедійних засобів навчання, влучно дібраний ілюстративний матеріал,  різноманітні педагогічні прийоми зробило його насиченим та інформаційно збалансованим.

Вчитель музичного мистецтва Пак Г.І. вдало підібрала до уроку музичний матеріал. На уроці звучала духовна музика.

 

Маленькі зірочки школи виконали підготовлені сценічні номери, головним змістом яких було показати безупинне заступництво Божої Матері перед Господом про тих, хто до неї звертається. Даруючи красу мистецтва, діти несуть глядачам проповідь віри Христової.

Вчителі  обговорили проблеми щодо викладання предметів, поділилися своїми надбаннями і секретами педагогічного мистецтва.

Методист РМК Н. Кулик наголосила на важливості  використання мультимедійних засобів навчання на уроках художньої культури та акцентувала увагу на напрями роботи по збагаченню духовного світу підростаючого покоління.

Гарних вам педагогічних буднів, вдячних батьків і хороших учнів, а ще міцного здоров’я, шановні колеги!   

Методист РМК Н. Кулик.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 396 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024