Чт, 25.04.2024, 05:47
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Грудень » 15 » Семінар-практикум учителів образотворчого мистецтва Журавнівського освітнього округу
18:03
Семінар-практикум учителів образотворчого мистецтва Журавнівського освітнього округу

 

10 грудня 2015 року в Журавнівському будинку школяра відбувся семінар вчителів образотворчого мистецтва Журавнівського округу.

Тепло і привітно нас зустріла директор будинку школяра Турчин Оксана Михайлівна. Вона ознайомила нас із позашкільною роботою, яку виконує їхній заклад, із гуртками, які тут працюють. Керівниками гуртків тут є молоді, але дуже творчі і талановиті педагоги.

Нам надзвичайно приємно, що є такі креативні особистості, які своєю працею, своїм талантом дарують нам теплі промінчики естетики. Декоративно-прикладна виставка, яка складалася з робіт гуртківців, зачарувала всіх присутніх. Оксана Михайлівна розповіла про кожен експонат не лише як про витвір мистецтва, а й про кожного учня, який створив представлений на виставці виріб.

Далі всіх учасників семінару запросила на майстер-клас по виготовленню різдвяних віночків-оберегів Леся Василівна Кравчук.

А Леся Аркадіївна Цимбарович навчила нас виготовляти ляльку-мотанку "Ангелик".

Крок за кроком вчителі створювали свій маленький «шедевр». Уважно згинаючи тканину, кутик за кутиком, в руках присутніх «оживали» справжні ангелики.

Справді видно, що тут працюють справжні фахівці своєї справи, що люблять те, чим займаються та щиро діляться своїми знаннями і вміннями з дітьми та колегами.

Настрій у всіх був чудовий. Освітяни ще довго обмінювалися секретами педагогічного мистецтва і зовсім не спішили розходитися, тому що не так вже й  часто випадає нагода отак усім разом поспілкуватися і навчитися чомусь новенькому.

Також на семінар було запрошено директорів позашкільних закладів району, а саме: Полівчак О.А. (Жидачівський міський Центр творчості для дітей та молоді) та Ленишин С.І. (Центр дитячої та юнацької творчості м. Ходорова).

Залишаючи стіни позашкільного закладу, гості сказали багато хороших слів. Із вдячністю ми будемо згадувати їхні сяючі усміхнені обличчя.

Висловпюємо щиру подяку колективу Журавнівського будинку школяра за такий цікавий та змістовний семінар. 

Гарних вам педагогічних буднів, вдячних батьків і хороших учнів, а ще міцного здоров’я, шановні колеги!

Тарахомин С.І.,

керівник методичної комісії

вчителів образотворчого мистецтва

Журавнівського освітнього округу

 




 

Категорія: Новини | Переглядів: 415 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024