Пт, 29.03.2024, 00:12
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Січень » 16 » Семінар-практикум вчителів образотворчого мистецтва Жидачівського освітнього округу
18:04
Семінар-практикум вчителів образотворчого мистецтва Жидачівського освітнього округу

З метою підвищення рівня педагогічної майстерності вчителів, 14 листопада 2013 року в Лівчицькій ЗОШ І-ІІ ступенів проведено семінар-практикум вчителів образотворчого мистецтва. У роботі семінару взяли участь: Н.О. Кулик (методист РМК), адміністрація школи, а також вчителі образотворчого мистецтва загальноосвітніх навчальних закладів Жидачівського освітнього округу.

                

Роботу семінару розпочато з презентації школи. Учасники семінару побували на відкритому уроці вчителя образотворчого мистецтва Цюмрак Г.Г. на тему – «Диво-птах» у 5 класі. Відвідавши відкритий урок, педагоги мали можливість переконатися, що особливості методики викладання образотворчого мистецтва з використанням ІКТ дозволяють вчителю широко використовувати нестандартні форми та методи організації уроку, що значно підвищують ефективність засвоєння знань, поліпшують контроль над виконанням завдань, викликають у дітей інтерес до навчання.

Педагоги мали можливість обмінятися досвідом роботи та оглянути виставку мистецьких робіт учнів школи.

З методичними рекомендаціями щодо урізноманітнення форм практичних завдань на уроках образотворчого мистецтва виступила методист РМК Н.О. Кулик.

Обговорювалось питання участі учнів у мистецьких конкурсах.

Методист РМК Наталія Кулик, зауважила, що мистецтво завжди привертало до себе увагу дітей, важливо навчити їх любити мистецтво, розуміти його закони, примножувати його багатство, нести його у своєму серці протягом життя.

Керівник методичної комісії вчителів образотворчого мстецтва Жидачівського освітнього округу Т. Т. Мацук звернула увагу на те, що засобами живопису, скульптури, архітектури, графіки виражається краса життя, природи, виражаються високі думки, почуття. На уроках образотворчого мистецтва у дітей формуються естетичні смаки і почуття, виховуються почуття прекрасного та одвічні духовні цінності. Саме тому кожен урок образотворчого мистецтва повинен стати для учнів відкриттям, новою сторінкою на шляху пізнання світу прекрасного, нового, незбагненного.

Категорія: Новини | Переглядів: 469 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024