Пт, 29.03.2024, 16:37
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2013 » Грудень » 3 » Семінар вчителів англійської мови Журавнівського освітнього округу
10:54
Семінар вчителів англійської мови Журавнівського освітнього округу

Згідно з планом роботи методичного кабінету 14 листопада 2013р на базі Володимирцівської  ЗОШ І-ІІІ ст., відбувся семінар вчителів англійської мови Журавнівського  освітнього округу  на тему: «Теорія та практика особистісно-орієнтованого навчання на уроках англійської мови».

      

Одним із найефективніших підходів до реформування сучасної освіти названо особистісно-орієнтований підхід, який забезпечує створення нових механізмів навчання і виховання та ґрунтується на принципах глибокої поваги  до особистості, самостійності особи, врахування індивідуальності.

Вчителька англійської мови Гусаченко К.І. провела відкритий  урок у 3 класі на тему «Будинок, квартира, меблі». Урок  був проведений у формі гри, використано ілюстративне унаочнення та аудіо записи.

У програмі семінару було проведенозасідання круглого столу на тему «Теорія та практика особистісно-орієнтованого навчання на уроках англійської мови», де вчителі англійської мови взяли активну участь, висловлюючи свої думки і пропозиції з даної теми.

Усе вищезазначене дає нам змогу дійти висновку про те,  що використання у навчально-виховному процесі нестандартних форм  уроків на базі нових педагогічних технологій у молодших класах є одним із найважливіших напрямів підвищення мотивації, пізнавального інтересу  до вивчення предмета, якості знань, а звідси й успішності учнів. За умови  дидактично продуманого використання таких форм у межах педагогічних технологій навчання на уроці з’являються необмежені можливості для індивідуалізації та диференціації навчального процесу, що є необхідним під час навчання учнів початкових класів. Зміни в навчальному процесі ставлять нові вимоги й до діяльності вчителя, яка орієнтована на особистісний розвиток учня, і це викликає необхідність по-новому підійти до проблеми використання різних форм у межах педагогічних технологій з учнями початкових класів.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 390 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024