Чт, 28.03.2024, 16:32
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Квітень » 7 » Семінар вчителів основ християнської етики Ходорівсько–Бортниківського та Дев’ятниківського округів
09:36
Семінар вчителів основ християнської етики Ходорівсько–Бортниківського та Дев’ятниківського округів

17 березня 2014 р у Ходорівській ЗОШ І-ІІІ ст.№3 відбувся районний семінар вчителів основ християнської етики Ходорівсько – Бортниківського та Дев’ятниківського округів на тему: «Єднаймося задля добра».

«Що без Бога? Пустка і недоля,

Грами щастя — злигоднів мішки.

Господи! З тобою моя доля,

І з тобою щастя на віки.

Так хвилинкою духовності розпочалася нова зустріч педагогів району в стінах Ходорівської ЗОШ І-ІІІст.№3. Спільну молитву у капличці Пресвятої Богородиці провів о.Тарас Гриців за здоров’я усієї шкільної родини, України.

Директор школи Мільовська Л.М. ознайомила присутніх із презентацією школи  та наголосила, що на позачерговій сесії Ходорівської міської ради ухвалено рішення щодо ініціювання присвоєння імені Романа Точина - Героя Майдану Ходорівській школі №3, де він навчався.

    

Вчитель християнської етики Гриців Л.А. ласкаво запросила своїх колег до вчительської світлиці ««Єднаймося задля добра». Люба Антонівна поділилася досвідом роботи «Педагогічні поради щодо формування духовної особистості на уроках основ християнської етики та в позакласній роботі»

    

На педагогів чекав перегляд фільму «Доторкнись і побач» про історію маленької дівчинки, прекрасного янголятка, улюбленої донечки батьків, які з останніх сил намагаються віднайти гроші на лікування сліпої від народження дитини. І коли здається, що надії вже немає, що в цьому світі панує сухість, байдужість та егоїзм, допомога приходить з найменш очікуваного боку. Цей фільм — це зайвий доказ того, що гарні та добрі люди в цьому світі ще не перевелись, переглядаючи його, ніхто не залишився байдужим, і не одна сльоза скрапнула з очей …

Кульмінацією заходу була презентація подвигу Небесної сотні. До глибини душі всіх зворушили щирі вірші учнів. Подвиг Небесної Сотні вічно житиме в наших серцях.

Молись, народ український,

За своїх героїв,

Що поклали душу й тіло

За вкраїнську долю.

Переглянувши мультимедійну презентацію «Під сузір’ям любові» кожен учасник семінару ще раз пережив у серці, що саме милосердя і доброта - це саме ті чесноти, які є тими крилами, на яких тримається сьогоднішній світ.

Підводячи підсумок семінару вчителі ділилися враженнями, думками за допомогою символічних квіток мальв і погодилися  із думкою Тадеуша Котарбінського, що: «Хороший учитель може навчити інших навіть того чого сам не вміє».

Категорія: Новини | Переглядів: 481 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024