Пт, 29.03.2024, 14:40
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Квітень » 29 » семінар вчителів трудового навчання Ходорівсько-Бортниківського та Дев’ятниківського округів
09:03
семінар вчителів трудового навчання Ходорівсько-Бортниківського та Дев’ятниківського округів

29 квітня 2014 року на базі Ходорівської ЗОШ І-ІІІст №2 відбувся семінар «Профорієнтація: перший крок на шляху до мети» для вчителів трудового навчання  Ходорівсько-Бортниківського та Дев’ятниківського округів.

Девізом семінару були слова Деейли Карнегі «Якщо ви по-справжньому вірите в те, що робите,не дозволяйте ніяким обставинам стримувати вас. Кращі в світі досягнення стали можливими не «ЗАВДЯКИ», а «ВСУПЕРЕЧ». Головне -  робити свою справу».

  

Вчитель трудового навчання Набитович Г.В. виступила перед колегами з досвіду профорієнтаційної роботи на уроках трудового навчання у загальноосвітній школі. Як результат роботи - педагоги переглянули виставку  творчих робіт учнів закладу.

     Також вчителі відвідали відокремлений структурний підрозділ – Технічний коледж Національного університету „Львівська політехніка”.

  

             Михалюк З.І, вчитель трудового навчання Ходорівської ЗОШ І-ІІст №2, розповів, що у  1997 році на базі майнового комплексу Ходорівського СПТУ №11 було створено Ходорівську філію Львівського технічного коледжу, яку в 2010 році перейменовано у Ходорівське відділення коледжу. Згідно з ліцензією коледж готує фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр, молодший спеціаліст, кваліфікований робітник за 13 спеціальностями. Випускники вузу можуть виконувати професійну роботу електродиспетчера, енергетика (виробництва, дільниці, цеху), техніка-конструктора, техніка з підготовки технічної документації і займати такі посади: технік з підготовки виробництва, технік з налагоджування та випробовувань, технік.

Зокрема в Ходорівському відділенні здійснюється підготовка фахівців напряму „Харчова технологія та інженерія” за спеціальностями „Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”, „Зберігання, консервування та переробка м'яса”.

         Завдяки тісній співпраці з «Львівською політехнікою», «Національним університетом ветеринарної медицини і біотехнологій ім. С. Гжицького» та «Національним Технічним університетом ім. І. Пулюя» випускники коледжу мають змогу продовжити навчання на 2-3 курсах.

  

       Зустрівшись із дирекцією, викладачами педагоги району ознайомилися із лабораторіями коледжу. Відвідали два відкриті заняття: «Переробка м’яса.»(викладач Матусяк І.Т.)

      

та «Виробництво хлібобулочних виробів» (викладач Іванців М.М.).  І змогли про дегустувати спечені  «смаколики».

      

Працівники Ходорівського відділення ВСП- Технічний коледж Національного університету „Львівська політехніка” добре розуміють проблему молоді у виборі майбутнього фаху, тому щиро бажають абітурієнтам та їх батькам успіху в досягненні мети.

   Підводячи підсумки учасники семінару відзначили, що школа- це майстерня, де формується думка підростаючого покоління і тому правильний вибір професії, а також навчального закладу забезпечить  учням  розвиток, розквіт  потенціалу, успішність та благополуччя.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 570 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 2.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024