Пт, 26.04.2024, 03:02
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2016 » Квітень » 2 » Семінар вчителів творчої групи початкових класів Жидачівського району,
18:52
Семінар вчителів творчої групи початкових класів Жидачівського району,

17 березня 2016 року  на базі Дрогобицького Державного педагогічного університету ім. Івана Франка пройшов семінар вчителів творчої групи початкових класів Жидачівського району,  який організували вчителі початкових класів Бережницької ЗОШ I – III ст.

Тема семінару: «Eфективні методи навчання в початкових класах за новим Держстандартом» . Вчителі Бережницької школи підготували презентації досвіду роботи за новою програмою. Їхні виступи перепліталися з методичними рекомендаціями викладачів університету щодо викладання навчальних предметів .

Зокрема : Квасній І. В . представила свою презентацію : « Створення оптимального освітнього середовища для формування ключових і предметних компетентностей молодших школярів природознавства за новим Держстандартом початкової загальної освіти »

Паралельно викладач Стахів Леся Григорівна – кандидат педагогічних наук , доцент кафедри педагогіки та методики початкової освіти поділилася методикою складання дидактичних казок та проведення дискусій у контексті використання методів технології формування творчої особистості .

 

 

 

Телішевська О.Б . змістовно та цікаво продемонструвала свої практичні , ефективні методи на уроках літературного читання . В свою чергу Луців Світлана Ігорівна  - кандидат педагогічних наук , доцент  кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання у початковій школі показала методи технології критичного мислення на уроках літературного читання.

 

Зі своїм досвідом роботи поділилася Басараб Г.І. щодо інтерактивних  технологій на уроках української мови .

Емоційно та піднесено розповіла про свої досягнення викладач Лужецька Л.Б. , старший викладач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання . Вона презентувала дидактичні вірші на уроках української мови.

 

 

Як реалізовує програмні вимоги у навчанні розв’язування задач розповіла Опока Л.Є. – презентація досвіду за методикою С.О.Скворцової.

Викладач Шаран О.В  - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри математики, інформатики та методики їх викладання показала способи застосування електронно – освітніх ресурсів на уроках математики, поділилася практичними порадами  щодо використання інтерактивної дошки. 

«Використання елементів технології М.Монтесорі та М.Зайцева на уроках математики продемонструвала Жигайло О.О. – кандидат психологічних наук, доцент кафедри математики

Новинкою університетських надбань стала презентація книги «Від ґудзика до гаджета»,  проведена викладачем університету Зімульдіновою А.С.

У семінарі взяли участь 20 вчителів творчої групи району, 12 викладачів університету та 2 групи студентів, які мали змогу практично і теоретично спробувати свої сили.

Щиру подяку висловлюємо заступнику декана  факультету ВПК Баб’як Л.С. та викладацькому складу за сприяння та участь у роботі семінару творчої групи вчителів початкових класів Жидачівського району.

Категорія: Новини | Переглядів: 749 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024