Сб, 20.04.2024, 18:26
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2016 » Лютий » 5 » Семінар заступників директорів з навчально – виховної роботи
13:11
Семінар заступників директорів з навчально – виховної роботи

2 лютого 2016 р.відбувся семінар заступників директорів з навчально – виховної роботи у Волице – Гніздичівській ЗОШ I-II ст. Участь у роботі взяли 29  заступників. День видався насиченим і цікавим. Учасники  семінару у складі п’ятьох тематичних груп відвідали уроки математики, християнської етики, основ здоров’я і здійснили їх системно-цільовий аналіз. У літературно- музичній вітальні «Село моє, душі криниця» учні і учителі школи у яскравих композиціях ознайомили присутніх з історією своєї малої Батьківщини - селом Волиця – Гніздичівська.

 

     Директор школи  Величко Ж.Й., презентував досягнення учнівського і педагогічного колективів. Заступник директора Маркевич О.З., шкільний психолог Брухаль Ж.О. поділилися досвідом роботи над проектом «Моніторинг розвитку учнів», який здійснюється протягом останніх шести років. Акцентовано увагу на напрямках моніторингу, інструментарії, формах узагальнення і використанні його результатів в аналітично-управлінській діяльності.

 

 

 

 

 

  

 

 

Виступаючі (Опенько А. Г. заступник директора Ходорівської ЗОШ №3, Чорний Р.М. заступник директора Ходорівської ЗОШ №1, Довбняк А. Й. заступник директора Журавненського НВК, Іваськів Е.Б. заступник директора Покрівецької ЗОШ) високо оцінили проведену роботу і поділилися своїм досвідом проведення моніторингових досліджень.

     Завідувач Жидачівського РМК Михайленко І. М. підвів підсумки роботи і рекомендував впроваджувати аналогічні дослідження у ЗНЗ району. Також було акцентовано увагу на особливостях  побудови системи методичної роботи у зв’язку із утворенням Об’єднаних Територіальних Громад і необхідності вибудовувати нові підходи у організації методичного забезпечення навчально- виховного процесу.

 

скачати програмку семінару

Категорія: Новини | Переглядів: 766 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024