Вт, 23.04.2024, 10:58
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2013 » Лютий » 19 » Засідання методичної комісії вчителів математики у Жирівській ЗОШ І-ІІІ ст.
10:07
Засідання методичної комісії вчителів математики у Жирівській ЗОШ І-ІІІ ст.

У Жирівській СЗШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичної комісії вчителів математики Ходорівського освітнього округу. Тема засідання «Про формування в учнів математичної компетентності в контексті Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти, зокрема освітньої галузі математика».

Засідання методичної комісії  було організовано у формі круглого столу. Першим питанням, яке розглядалося, було «Державні вимоги, які відповідають змісту і структурі математичної компетентності». По цьому питанню виступила Луців О.О., де ознайомила учасників семінару з цими вимогами. По другому питанню «Ключові компетентності згідно міжнародних домовленостей » також виступила  Луців О.О. Виступ з цього питання вона провела за допомогою слайдової презентації.

Наступним питанням засідання були «Освітні галузі», по якому виступив Хомин С.М. Він розповів про види освітніх галузей і , зокрема, зупинився на освітній галузі «Математика», що було наступним питанням круглого столу.

Останнім питанням засідання були «Державні вимоги до рівня загальноосвітньої підготовки учнів». По цьому питанню теж виступив Хомин С.М.

Завершенням засідання була організована екскурсія в с. Юшківці в музей Ярослави  Стецько. В музеї екскурсовод розповіла про життя та діяльність Ярослави, про те, що вона вчителювала у цьому селі, а також підпільно займалася політичною діяльністю в даному приміщенні.

Категорія: Новини | Переглядів: 464 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024