Сб, 27.04.2024, 04:53
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Червень » 18 » Готуємо дитину до школи
17:27
Готуємо дитину до школи

 

   Коли людина горить любов’ю до улюбленої справи, то вона випромінює світло, яке зігріває інших. Такі слова можна сказати про вчителя початкових класів Дулібівської ЗОШ І-ІІст. Орлик Надію Леонідівну, яка з радістю погодилася поділитися досвідом своєї роботи по підготовці дитини до школи. У своїй роботі вона  керується словами Marcy Marxer: «Піклуйтеся один про одного з самого початку, діліться один з одним любов’ю, що живе у вашому серці. Якщо ви існуєте один для одного, ті, кого ви любите, знатимуть про це. Піклуйтеся  один про одного і дивіться, як зростатиме ваша дружба».

Тому для вчителів 4 класів ЗОШ І-ІІ ст. району було організовано майстер-клас вчителя-майстра Орлик Н. Л. на тему «Готуємо дитину до школи».

     Вчитель працює з різновіковою групою дітей, реалізовує проект «Впровадження альтернативної форми дошкільної освіти у сільських громадах». плануючи роботу за програмою «Українське дошкілля».  

  

 Проект впроваджується за сприяння БО «Центр освітніх ініціатив» м. Львова, Товариством «Едукатор» з м. Ломжі (Польща), Агенцією розвитку Радехівщини, Центром громадських ініціатив з Перечина та Волинським ресурсним центром.

    Завдяки цьому проекту діти у сільських населених пунктах мають змогу пройти ґрунтовну підготовку до школи. Така форма дошкільної підготовки створює рівні умови для дітей, які не мають змоги відвідувати дитячі садочки чи навчально-виховні ком                                        

   Надія Орлик провела майстер-клас відкритого заняття, на якому вчителі змогли побачити рівень підготовки дошкільнят у різновіковій групі, переваги такої дошкільної підготовки, більше дізналися про напрацьовану методику виховання та навчання, яку розробила й  сформувала сама                                                      

                                                                

Вчитель презентувала вчителям району методичний посібник «Готуємо дитину до школи», в якому вміщено авторські розробки, додатки до кожного заняття. Посібник схвалено радою РМК, матеріали розміщено на сайті РМК.

Категорія: Новини | Переглядів: 486 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024