Пт, 26.04.2024, 01:10
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Червень » 18

 

Світ, який нас оточує – досконалий і прекрасний. Неповторний і витончений є Божий світ.

Хто є творцем цього прекрасного дива? Людина? Людина може зробити і придумати лише неживі речі, які допомагають їй у побуті.

Творцем дивосвіту, що нас оточує, є Господь Бог. Тільки Бог допоможе нам перелити в душі наших дітей світло християнського вчення, щоб променило їм на довгому радіусі життя. Духовне виховання – це постійний процес, який ніколи не доходить до завершення.

20 травня 2015 року заступники директорів шкіл з виховної роботи провели свій виїзний семінар на тему ««Духовне виховання учнів» в Кохавинському монастирі.

 

Освітяни разом із методистом РМК Н. Кулик зібралися у Кохавинському монастирі, щоб вознести спільну подячну молитву Господу за ще один прожитий навчальний рік, за все те добре, що в ньому було, за розв’язання існуючих проблем, мир і спокій в Україні та у світі.

о. Володимир Груца – синкел у справах монашества Стрийської єпархії, відслужив в капличці монастиря моле ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 406 | Додав: TMarciv | Дата: 18.06.2015

Не шукаймо кумирів собі на землі,

не шукаймо

Не шукаймо взірця, крім єдиного

Бога Отця

Всі ми – діти Його, тож до Батька

Свого поспішаймо.

По стежках каяття все життя,

Що не має кінця.

 

12 травня 2015 року педагоги-оганізатори шіл району провели підсумковий семінар на тему «Формування духовних цінностей дітей та учнівської молоді» в Кохавинському монастирі.

 

 

 

Організатори семінару ставили перед собою мету: донести до педагогів важливість та актуальність духовного виховання, його місце в сучасному підході до роботи з дітьми шкільного віку, обговорити шляхи вирішення проблеми формування у школярів християнських моральних цінностей, духовного розвитку особистості; привернути увагу до важливості проблеми духовного розвитку особистості.

Семінар педагогів-організаторів розпочався із спільної молитви до Богородиці в церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Священик ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 385 | Додав: TMarciv | Дата: 18.06.2015

 

   Коли людина горить любов’ю до улюбленої справи, то вона випромінює світло, яке зігріває інших. Такі слова можна сказати про вчителя початкових класів Дулібівської ЗОШ І-ІІст. Орлик Надію Леонідівну, яка з радістю погодилася поділитися досвідом своєї роботи по підготовці дитини до школи. У своїй роботі вона  керується словами Marcy Marxer: «Піклуйтеся один про одного з самого початку, діліться один з одним любов’ю, що живе у вашому серці. Якщо ви існуєте один для одного, ті, кого ви любите, знатимуть про це. Піклуйтеся  один про одного і дивіться, як зростатиме ваша дружба».

Тому для вчителів 4 класів ЗОШ І-ІІ ст. району було організовано майстер-клас вчителя-майстра Орлик Н. Л. на тему «Готуємо дитину до школи».

     Вчитель працює з різновіковою групою дітей, реалізовує проект «Впровадження альтернативної форми дошкільної освіти у сільських громадах». плануючи роботу за програмою «Українське дошкілля».  

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 484 | Додав: TMarciv | Дата: 18.06.2015

Календар дат
Погода
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024