Пт, 19.04.2024, 20:31
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2015 » Червень » 18 » Підсумковий районний семінар педагогів-організаторів
17:32
Підсумковий районний семінар педагогів-організаторів

Не шукаймо кумирів собі на землі,

не шукаймо

Не шукаймо взірця, крім єдиного

Бога Отця

Всі ми – діти Його, тож до Батька

Свого поспішаймо.

По стежках каяття все життя,

Що не має кінця.

 

12 травня 2015 року педагоги-оганізатори шіл району провели підсумковий семінар на тему «Формування духовних цінностей дітей та учнівської молоді» в Кохавинському монастирі.

 

 

 

Організатори семінару ставили перед собою мету: донести до педагогів важливість та актуальність духовного виховання, його місце в сучасному підході до роботи з дітьми шкільного віку, обговорити шляхи вирішення проблеми формування у школярів християнських моральних цінностей, духовного розвитку особистості; привернути увагу до важливості проблеми духовного розвитку особистості.

Семінар педагогів-організаторів розпочався із спільної молитви до Богородиці в церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Священик о. Назар у вступному слові висвітлив мету даного семінару, а також значення духовного виховання дітей та молоді.

  

 

Побувавши в церкві Покрови, оглянувши храмові святині та чудові розписи інтер’єру, релігійні експозиції біля церкви, освітяни висловили  вдоволення та відверто зізналися, що Божий храм воістину споруджений на славу Господню і служить спасінню та умиротворенню віруючих.

Після спільної молитви  слово взяв брат Святослав, який розповів про настанови та вчення святих отців щодо виховання дітей, а також поділився власним досвідом стосовно духовного виховання дітей.

 

Після того для учасників семінару була спланована екскурсія до каплички та джерела, а опісля на всіх очікував смачний обід в монастирській їдальні.

 

 

 

Семінар завершився спільною молитвою до блаженного Миколая Чарнецького. Відтак відбулося прикладання до мощей і помазання єлеєм.

 

На завершення методист РМК Н. Кулик підвела підсумки семінару і особливо подякувала тим, хто долучився до його проведення та усім присутнім, хто прийшов цього дня до Храму, щоб у спільній молитві подякувати Господу за рік, що минає. Цей рік був непростим для всіх нас, для нашої країни, він приніс усім нам нелегкі випробування.

Наталя Олегівна побажала, щоб у новому навчальному році з Божим благословенням на нас очікували лише добрі новини, аби у нас настали довгоочікувані мир та спокій! Побажала всім Надії, Любові та Віри. Віри в себе і в процвітання нашої держави, виправдання наших самих добрих надій і сміливих прагнень, щирої безмежної любові близьких та рідних.

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 385 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024