Сб, 20.04.2024, 12:39
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Грудень » 10 » Семінар для вчителів-словесники Жидачівщини
20:30
Семінар для вчителів-словесники Жидачівщини

12 листопада на базі Тейсарівської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар для вчителів-словесників Жидачівщини на тему: «Родинна педагогіка як основа формування високого патріотизму  та національної свідомості українця». Вчителі школи запросили своїх колег у світ Мистецтва.

         Наша зустріч у дружньому колі торкнулася надзвичайно важливих та актуальних сьогодні питань любові до Батьківщини, зміцнення почуття обов’язку, усвідомлення себе частинкою свого народу та особистої причетності до всього, чим живе народ.

 Інформаційна хвилинка О. М. Прокопів-Костик про формування родинно-патріотичного виховання в роботі вчителів-словесників доводить, що сім’я, родина, школа, вчителі покликані стати для школярів місцем духовного збагачення, де формується громадянська зрілість, особиста відповідальність за свій внесок у розбудову держави.

Своїми роздумами про родину як осередок плекання національно-культурних і духовних цінностей поділилась п. Зеновія Філіпчук, науковий працівник народного музею Т. Шевченка Львівського Палацу мистецтв. Родина, за словами п. Зені, - найдавніша спільнота в світі, яка тримається на вічних засадах любові, вірності, ласки і жертовності, це нива, де вирощують хліб духовний.

          

Зустріч учителів-словесників у дружньому колі «У світі Мистецтва» залишила у їх душах тільки хороші спогади, адже тут вони отримали ще один урок мудрості та патріотизму, тут вони провели приємні хвилини спілкування, бо потрапили в атмосферу Шевченкового безсмертя, в атмосферу великої любові родини Филипчуків, в атмосферу гостинності працівників музею.

Зустріч закінчилась, та в серцях назавжди залишаться світлі й чисті спогади, бо мистецтво відкриває людині шлях до досконалості і гармонії, згоди чуттєвих і духовних сил.

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 548 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024