Пт, 19.04.2024, 00:22
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Грудень » 19

    Протягом листопада в усіх освітніх округах Жидачівщини для вчителів початкових класів проводились методичні засідання по проблемі нечитання серед молодших школярів.

Жидачівська районна дитяча бібліотека

    Для вчителів Ходорівсько-Бортниківського округу було проведено засідання круглого столу в Жидачівській районній дитячій бібліотеці. Вчитель початкових класів Садківської ЗОШ Іст. Порваткіна Мирослава Василівна виступила з презентацією на тему «Формування та розвиток читацьких компетентностей молодших школярів: успіхи та труднощі», поділилася досвідом роботи з даного питання в умовах малокомплектної школи.

    

Познайомила вчителів з   художньою літературою для читання молодших школярів та дитячою періодикою завідуюча бібліотекою Бімба Любов Сидорівна. Вона звернула увагу на дитячі газети та журнали, на конкурси, які ці видання пропонують.

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 1012 | Додав: TMarciv | Дата: 19.12.2014

4 грудня 2014р. на базі Рудянської ЗОШ І-ІІІст. відбувся семінар вчителів іноземної мови Жидачівського освітнього округу на тему: «Навчання лексики на основі ігрового матеріалу. Гра як взаємодія учнів між собою.»

Вчителі англійської мови мали змогу відвідати відкриті уроки вчителів школи. Вчитель англійської мови Мізинчук Уляна Іванівна  провела відкрите заняття в 7класі на тему « Christmas and New Years Day in Great Britain» .

                        ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 429 | Додав: TMarciv | Дата: 19.12.2014

Посіяне на полі науковому зійде на користь народу

Д.І.Менделєєв.

8.12.2014 на базі Журавнівського НВК «СЗШ- ліцей» відбувся семінар окружної комісії вчителів біології та хімії на тему: «Формування життєвих компетенцій на уроках біології та хімії засобами креативної освіти». Тема семінару вибрана не випадково, тому що мета природничої освіти полягає у вивченні шкільних предметів «Біології» та «Хімії», функцією яких є формування у школярів ключових життєвих компетенцій, котрих потребує сучасне життя.

Кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти те поле, де це зернятко проросте.

Механізм творчості міститься в кожній людині! Але в одних людей він спить у бруньці, яка поки що не розвинулася в плодюче дерево;  у других брунька творчості навесні навіть цвіте, але на більше її не вистачає; у третіх ця брунька проросте в міцне дерево, яке щедро плодоносить усе життя. Така брунька є в кожного. Душу людини, в значній мірі, розвиває школа, й на формування життєвих компетенцій молоді вона має незаперечний вплив.

«Не досить оволодіти премудрістю, потрібно також уміти користуватися нею», - сказав Ціцерон. Саме компетентний підхід в освіті (на перевагу концепції «засвоєння знань») передбачає опанування учнями різного роду вміннями, які дозволяють їм у майбутньому діяти ефек ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 614 | Додав: TMarciv | Дата: 19.12.2014

Календар дат
Погода
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024