Чт, 18.04.2024, 11:40
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Жовтень » 12 » Семінар «Основи професійного самовизначення» для вчителів трудового навчання Ходорівсько-Бортниківського, Дев’ятниківського округів.
12:13
Семінар «Основи професійного самовизначення» для вчителів трудового навчання Ходорівсько-Бортниківського, Дев’ятниківського округів.

        

Згідно плану роботи РМК та із ініціативи вчителя трудового навчання Мітновича А.П. Новосільцівської ЗОШ І-ІІст.7 жовтня 2014р. на базі ТзOВ «ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмбХ» в м.Стрию відбувся семінар «Основи професійного самовизначення» для вчителів трудового навчання Ходорівсько-Бортниківського, Дев’ятниківського округів.

       Для учасників семінару керівник відділу інформацій п. Галина Ляховин провела екскурсію по заводу.

      21 липня 2002 року відбулося відкриття німецького заводу, який було збудовано за рекордно короткий час( за 10 місяців). Загальна площа підприємства складає 65 000 м².

  

               Підприємство спеціалізується на виготовленні бортових мереж авто  і координується двома підрозділами: продукція дроту і кабелю (Wire & Cable Solutions) та виготовлення кабельних систем (Wiring Systems). LEONI Wiring Systems – провідний виробник і постачальник бортових кабельних мереж на європейському ринку для всесвітньо відомих марок автомобілів «Опель», «Порше», «БМВ», «Ауді», «Ламборджині,  «Мерседес-Бенц», «Фольксваґен» та ін. На цей час завод постачає свою продукцію у Німеччину, Бельгію, Великобританію. Щомісяця, в середньому, підприємство „Леоні” випускає продукції в порівняльних цінах на суму 100 млн. грн, що відповідає 85% усієї випущеної в районі промислової продукції.

     Завод «Леоні» єдиний в Україні, на території якого є власний митний пункт.

            Тут тепло, світло, персонал працює у змінному взутті, є власна їдальня, де організовано часткове безплатне гаряче харчування. Цехи заводу гарно вентильовані, а кількість прибиральниць, які без втоми підмітають найдрібніше сміття, просто вражає. На заводі є 34 власні автобуси, які привозять і розвозять працівників, а також – почасти безплатне медичне обслуговування.

 Робочі місця працівників постійно рухаються. Постамент, на якому стоять працівники та встановлено стіл з робочими макетами, повсякчас обертаються по колу. Зроблено це для мотивування праці, адже кожен працівник знає, що за певну кількість обертів столу йому слід виконати певний обсяг роботи. Біля кожного цеху встановлено монітори, які вказують на те, скільки вже зроблено деталей і скільки ще треба зробити. Перевиконання – заохочується.

Можливо, через гарні умови праці а можливо через непогану зарплатню (середня становить 2 600 гривень) на заводі дуже багато молоді, яка до того ж посміхається. На сьогоднішній день на підприємстві працює близько 6 500 чоловік.

На думку учасників семінару професійний успіх-це розширення та поглиблення знань, вмінь, навиків. Немає сенсу прагнути успіху в тому, що не цікаво, що є лише обов'язком. Тому тільки захоплення своєю професією, позитивне ставлення до роботи дасть можливість підкорювати нові вершини і зростати як фахівець.

      Зустріч   із працівниками підприємства «ЛЕОНІ» стали «плацдармом» для відкритого діалогу, це завжди море позитивних емоцій і відкриття для себе багато нового, як про виробничі процеси так і про сучасний світ автомобілів.

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 492 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024