Сб, 27.04.2024, 02:37
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Жовтень » 09

7 жовтня в Бориницькій ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему «Підготовка практичного психолога для проведення роботи з батьками та дітьми щодо переваг сімейного виховання: профілактика соціального сирітства».

   

Відповідно до листа МОН України «Стан та особливості діяльності психологічної служби системи освіти у 2014-2015н.р.» діяльність психологічної служби навчальних закладів району спрямовується на  просвітницько-пропагандистську роботу з підвищення психологічної культури в навчальних закладах та сім’ї, профілактику та попередження правопорушень, дитячої бездоглядності, проявів насильства в ЗНЗ, своєчасне надання необхідної психологічної, соціально-педагогічної допомоги дітям та сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Для здійснення такої роботи необхідна тісна взаємодія керівника навчального закладу та фахівців психологічної служби. Директор школи Ольга Дмитрівна Шевчук створила умови для роботи та сприяє діяльності практичного психолога, забезпечує підтримку, регулювання і формування здорового соціально-психологічного клімату у школі, налагоджує тісну взаємодію практичного психолога і педагогічного колективу для надання психологічн ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 376 | Додав: TMarciv | Дата: 09.10.2014

02 жовтня 2014року пройшов семінар-практикум вчителів образотворчого мистецтва Журавнівського освітнього округу на тему «Художнє виховання учнів засобами образотворчого мистецтва», який провела вчитель образотворчого мистецтва Лисківського НВК Роп’як Наталія Василівна.

План роботи семінару складався із екскурсії до художнього музею митця світової слави, народного художника України Михайла Біласа, чиє ім’я відоме на всіх континентах і записане у понад 100 виданнях та публікаціях різними мовами світу завдяки чисельним персональним виставкам.

Музей відкрито у центрі м. Трускавця в 1992 р. Це перший прижиттєвий музей в Україні. Відкрився він у місті, де сьогодні  проживає майстер. Розмістився музей в одному з найгарніших будинків Трускавця, пам'ятці дерев'яної архітектури кінця XIX століття старовинній віллі «Гопляна», пишна оздоба якої гармонійно вписалась у мальовничий краєвид міста.

http://static1.karpaty.info/data/objects/img/662/out2_tn.jpg

< ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 879 | Додав: TMarciv | Дата: 09.10.2014

Мистецтво вічне і багатогранне. І доторкнутися до світу краси, розвинути творчість кожної дитини допомагає кафедра вчителів хореографії, яка проводить навчально-методичні семінари різної спрямованості, в тому числі і виїзні.

Нещодавно освітяни здійснили поїздку до Львівського Національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької на балет «Білосніжка та семеро гномів», який зачарував всіх своєю колоритністю, яскравістю костюмів.

Перед початком вистави вчителі оглянули театр і насолодилися його красою. Чудові рельєфи, скульптури, картини, мармурові декорації та ковані вироби, що прикрашають вестибюль, дзеркальний зал та зал глядачів і висока майстерність акторів – все це зробило нашу поїздку, присвячену високому мистецтву, просто незабутнім.

Семінар проведено з метою підвищення фахової майстерності учителів хореографічного мистецтва загальноосвітніх навчальних закладів району. Освітяни висловили побажання щодо продовження таких мистецьких заходів.

     &nbs ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 406 | Додав: TMarciv | Дата: 09.10.2014

Календар дат
Погода
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024