Вт, 23.04.2024, 14:32
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Грудень » 7 » Семінар педагогів-організаторів
14:53
Семінар педагогів-організаторів

25 листопада 2014 року в Залісківській ЗОШ І-ІІ ст. проведено семінар-практикум педагогів-організаторів Ходорівсько-Бортниківського освітнього округу на тему «Втілення виховного ідеалу народної педагогіки через рідну мову, звичаї та традиції рідного краю».

Мета цього семінару: сприяти патріотичному вихованню кожного учня, пробуджувати в дітей національну свідомість.

Організаційно-методичний супровід семінару-практикуму здійснювала Кулик Н.О., методист РМК.

Семінар розпочався з вітання гостинного директора школи Гайди М.І. та презентації виховної роботи школи, яку підготувала педагог-організатор Попко Л.В. Під час презентації учасники семінару мали змогу поринути в шкільні будні та свята, заочно познайомитися з маленькими «жителями» школи – учнями та мудрими наставниками  вчителями.

 

Цікавим та змістовним видався виступ педагога-організатора школи Попко Л.В. Лілія Василівна ознайомила присутніх із системою виховної роботи школи, поділилася своїми знаннями, здобутками та ідеями, які вона втілює в життя протягом другого року роботи на посаді педагога-організатора школи.

Яскравим прикладом організації позакласної роботи в школі стала літературно-музична композиція «І на тім рушничкові..», яку підготувала і провела педагог-організатор школи Попко Л.В.

 

 

Також учні школи згадали про героїв Небесної Сотні. Хвилиною мовчання учасники семінару вшанували героїв, які поклали своє життя за Україну.

До сліз зворушила всіх пісня «Пливе кача…». Свій виступ школярі доповнили поетичними рядками, котрі нині відомі кожному свідомому громадянину України: «Мамо, не плач. Я повернуся весною. У шибку пташинкою вдарюсь твою. Прийду на світанні в садок із росою. А може дощем на поріг упаду…».

Кожен торкнувся символічного вогню пам’яті, щоб закарбувати спомин про тих, хто сьогодні відстоює одвічне прагнення українців до волі.

 

В цій виховній справі яскраво проявилися таланти учнів школи та їх любов до української пісні та поезії.  Маленькі актори зуміли захопити глядачів своїми музичними, декламаторськими, хореографічними здібностями, які були високо оцінені гостями семінару.

Справжньою окрасою семінару став виступ талановитої родини Попків. Це колишні випускники школи – брати Василь та Степан Попки.

У їх виконанні прозвучали пісні, які глибоко схвилювали серця присутніх.

Підсумок підвела педагог-організатор Піддністрянського НВК Дектеренко М.І., яка закликала учнів бути гідними синами та доньками нашої неньки-України.

По закінченню освітяни щиро подякували організаторам за змістовний, повчальний та цікавий семінар і побажали подальших успіхів, творчих злетів всім працівникам школи, адже творчість учителя – це передумова зростання його педагогічної майстерності.

Учасники семінару мали змогу вдосконалити свої вміння з проведення позакласних справ.

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 827 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 2.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024