Сб, 11.05.2024, 05:05
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Листопад » 20 » Семінар педагогів-організаторів Журавнівського освітнього округу
08:55
Семінар педагогів-організаторів Журавнівського освітнього округу

Сільська школа – це не просто освітній заклад,

а центр культурного життя села, гарант його розвитку

4 листопада 2014 року у Володимирцівській ЗОШ І-ІІ ст. радо вітали педагогів-організаторів Журавнівського освітнього округу та методиста РМК Н. Кулик. Тема семінару «Специфіка роботи педагога-організатора в сільській малокомплектній школі».

Учасників семінару люб’язно зустріли учні та вчителі Володимирцівської школи. Директор, Кунда Петро Миколайович, презентував свій навчальний заклад, поділився досвідом роботи малокомплектної школи.

У роботі семінару взяв участь сільський голова с. Володимирців Ємець Володимир Іванович, який наголосив на те, що саме тут, у стінах школи, починають формуватися, набувати знань і морального здоров’я наші діти, і чи будуть вони громадянами, гідними своєї країни  й свого часу, залежить від школи та уваги до її справ усієї нашої громадськості та держави зокрема.

Володимирці напрочуд мальовниче, гостинне село. Скільки яскравих особистостей, талановитих людей подарував цей населений пункт рідній Україні, багато з яких є відомі поза її межами. А шлях кожного розпочинався, звісно ж, із Володимирцівської школи.

Школа – співучий вулик дитячих мрій і захоплень! Вона живе особливим життям. Це не просто приміщення де навчаються діти, це дитяча країна. Тут відбувається становлення людини, яка йде у самостійне життя.

Учасники семінару переглянули мультимедійну презентацію «Гріє душу село, наше рідне село…», яку підготувала заступник директора з навчально-виховної роботи школи Ковалишин Оксана Йосипівна.

Педагог-організатор школи Марків Олександра Іванівна розказала про виховну систему школи. Робота з учнями не дає Олександрі Іванівні зупинятися на досягнутому. Вона прагне до постійного руху вперед, розуміючи, що дітей може і має право виховувати і навчати тільки творчий, відданий своїй праці педагог.

Цікавою і пісенно-сонячною була творча вітальня «Молюсь за вас, нащадки України», яку підготували і провели з учнями педагог-організатор Марків Олександра Іванівна та вчитель музичного мистецтва і світової літератури Петрінець Оксана Степанівна.

Квартет вчителів у складі Петрінець Оксани Степанівни, Мисак Любові Іванівни, Столяр Олесі Григорівни та Марків Олександри Іванівни чудово виконав пісню Олександра Білаша на слова Михайла Ткача «Сину, качки летять». Їхній виступ не залишив байдужим жодного з присутніх.

Підсумовуючи досвід роботи педагога-організатора у Володимирцівській школі, виступила методист райметодкабінету Кулик Н.О., яка наголосила що Олександра Іванівна вдало реалізує основні вимоги програми національної школи, використовує такі форми виховної роботи, які спрямовані на утвердження в учнів духовних якостей, що базуються на загальнолюдських цінностях. Виховну роботу планує відповідно до програми «Основні  орієнтири виховання учнів».

Життєва енергія вчителів та учнів школи викликає захоплення й повагу. Високий рівень підготовки та проведення семінару засвідчив тісну співпрацю педагога-організатора із адміністрацією школи, педагогічним колективом в цілому.

Учасники семінару активно включились у обговорення, ділились своїм досвідом, вирішували проблеми.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 511 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024