Ср, 24.04.2024, 17:13
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2016 » Березень » 5 » Семінар вчителів інформатики та основ християнської етики Ходорівсько-Борниківського та Дев’ятниківського округів
19:41
Семінар вчителів інформатики та основ християнської етики Ходорівсько-Борниківського та Дев’ятниківського округів

25 лютого 2016 року на базі Жирівської ЗОШ І- ІІІ ступенів відбувся  семінар  «Актуалізація опорних знань учнів на уроках інформатики та християнської етики» для вчителів   Ходорівсько-Борниківського та Дев’ятниківського округів

    Розпочався семінар візитною карткою школи, яку презентував директор школи Хомин С. М.

Учасники семінару відвідали бінарний урок основ християнської етики та інформатики на тему:  “Дитинство Ісуса Христа. Використання атрибутів тексту у програмі Paint”, який провели вчителі Хомин Л. А і Гальчук Л. Є.

 

 

Під час аналізу уроку педагоги відзначили високій рівень підготовки учнів до уроку, а також вміння вчителів заохотити учнів до навчально-пізнавальної діяльності.

 На  теоретичної частини семінару вчителі мали можливість поспілкуватися та послухати повчальну лекцію «Духовна культура вчителя як складова його професійної культури»  о. Івана Барбуляка, пароха храму св. Йосафата с Жирова. Завершевся виступ зверненням до учасників семінару цитатою зі Святого Письма “Ви-сіль землі. Якщо сіль утратить силу, то як зробити її солоною?… Ви – світло світу. Не можна сховати міста, що стоїть на горі. І не запалюють світильника, аби поставити його під посудину, але ставлять на свічник, щоб світив усім, хто в домі. Тож нехай сяє ваше світло перед людьми, щоб вони побачили ваші добрі діла й прославляли Отця вашого, що на небесах.”

 

За підготовку та проведення семінару зі словами вдячності до педагогів, дирекції школи  звернулися керівники методичних комісій: Яцущак Я В.(вчитель інформатики Ходорівської ЗОШ І-ІІІст. №1), Флінта С.Я  (вчитель основ християнської етики Отиневицької ЗОШ І-ІІІст) та побажали усім творчих злетів, професійного зростання.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 555 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024