Вт, 16.04.2024, 22:41
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2016 » Березень » 05

  Відзначаючи трагічні події 18-20 лютого 2014 року у Вовчатичах 21 лютого 2016 року вшанували Героїв Небесної Сотні.

 

   «Майдане мій! Ти переміг. Щонайдорожчою ціною!»-така головна думка вірша, яким директор Вовчатицької ЗОШ Н. М. Добуш розпочала вечір-реквієм

     Вечір пам'яті "Герої не вмирають" підготували учні 7-9 класів. Майстерно виконавши ролі читців, України, студентів, матерів і синів, що втратили рідних, вони відтворили сценічний образ України, спаленої і знищеної, побитої, яка терновим шляхом дійшла до сьогодні і серце якої обливається кров'ю за сотні дочок і синів, які загинули від куль власної влади, а душа болить за долю рідного народу.

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 597 | Додав: TMarciv | Дата: 05.03.2016

25 лютого 2016 року на базі Жирівської ЗОШ І- ІІІ ступенів відбувся  семінар  «Актуалізація опорних знань учнів на уроках інформатики та християнської етики» для вчителів   Ходорівсько-Борниківського та Дев’ятниківського округів

    Розпочався семінар візитною карткою школи, яку презентував директор школи Хомин С. М.

Учасники семінару відвідали бінарний урок основ християнської етики та інформатики на тему:  “Дитинство Ісуса Христа. Використання атрибутів тексту у програмі Paint”, який провели вчителі Хомин Л. А і Гальчук Л. Є.

 

 

Під час аналізу уроку педагоги відзначили високій рівень підготовки учнів до уроку, а також вміння вчителів заохотити учнів до навчально-пізнавальної діяльності.

... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 554 | Додав: TMarciv | Дата: 05.03.2016

«Патріотичне виховання – це сфера духовного життя, яка проникає в усе, що робить, до чого прагне, що любить і ненавидить людина, яка формується» (В.О.Сухомлинський)

Видатний український педагог В. О. Сухомлинський у книзі «Народження громадянина» писав: «Домогтися того, щоб вихованця вже з дитинства хвилювало теперішнє та майбутнє Вітчизни, – одна з найважливіших передумов запобігання моральним зривам у дитячі роки. Патріотичні думки, почуття, тривоги, патріотичний обов’язок, громадянська відповідальність – це основа почуття людської гідності Той, у кому ви сформували ці якості душі, ніколи не виявить себе в чомусь поганому, навпаки – він прагнутиме виявляти себе тільки в доброму, гідному наших ідей, нашого суспільства».

Нещодавно в Новосільській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбувся семінар для вчителів художньої культури та педагогів-організаторів Журавнівського освітнього округу на тему ”Патріотичне виховання як складова частина єдиного виховного процесу в сучасних умовах розвитку України”.

Основним завданням даного семінару – стимулювати педагогів-організаторів, вчителів художньої культури в процесі своєї роботи продовжувати  формувати в дітей високу патріотичну свідомість, усвідомлення ними потреби збереження культурної спадщини українського народу, звичаїв та традицій. Крім того, ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 663 | Додав: TMarciv | Дата: 05.03.2016

«Патріотизм – це, образно кажучи, сплав почуття й думки, осягнення святині – Батьківщини – не тільки розумом, а й передусім серцем… Патріотизм починається з любові  до людини. Патріотизм починається з колиски»( Василь Сухомлинський)

На сьогодні в Україні усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції. Важливо, щоб кожен навчальний заклад став осередком становлення громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність, самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу.

    

                 &nb ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 666 | Додав: TMarciv | Дата: 05.03.2016

Календар дат
Погода
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024