Ср, 24.04.2024, 05:18
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Листопад » 25 » Семінар вчителів образотворчого мистецтва Ходорівсько-Бортниківського освітнього округу
11:23
Семінар вчителів образотворчого мистецтва Ходорівсько-Бортниківського освітнього округу

З метою підвищення рівня педагогічної майстерності вчителів, 13 листопада 2014 року в Отиневицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено семінар вчителів образотворчого мистецтва на тему «Художнє виховання учнів засобами образотворчого мистецтва».

У роботі семінару взяли участь: Н. Кулик (методист РМК), адміністрація школи, а також вчителі образотворчого мистецтва загальноосвітніх навчальних закладів Ходорівсько-Бортниківського освітнього округу.

Перед відвідуванням відкритого уроку вчителі оглянули виставку творчих робіт учнів «Веселий художник».

 

 

Учасники семінару побували на відкритому уроці вчителя образотворчого мистецтва Малик Р.О. на тему – «Виконання творчого завдання «Дивний звір» за мотивами робіт Марії Приймаченко» у 6 класі.

 

 

 

 

 

Всіх зацікавили форми роботи вчителя з учнями, підготовка учнів до творчої роботи.

Педагоги мали можливість обмінятися досвідом роботи. Засобами живопису, скульптури, архітектури, графіки виражається краса життя, природи, виражаються високі думки, почуття. На уроках образотворчого мистецтва у дітей формуються естетичні смаки і почуття, виховуються почуття прекрасного та одвічні духовні цінності. Саме тому кожен урок образотворчого мистецтва повинен стати для учнів відкриттям, новою сторінкою на шляху пізнання світу прекрасного, нового, незбагненного.

З методичними рекомендаціями з урізноманітнення форм практичних завдань на уроках образотворчого мистецтва виступила методист РМК Н. Кулик. Обговорювалось питання участі освітян у професійних конкурсах, зокрема у конкурсі «Вчитель року – 2015», в номінації «Образотворче мистецтво».

 

Вчитель образотворчого мистецтва Ходорівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Баторик О.М. сказала про те, що мистецтво завжди привертало до себе увагу дітей, важливо навчити їх любити мистецтво, розуміти його закони, примножувати його багатство, нести його у своєму серці протягом життя.

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 434 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024