Пт, 26.04.2024, 11:13
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Грудень » 8 » Семінар заступнків директорів шкіл з виховної роботи
17:46
Семінар заступнків директорів шкіл з виховної роботи

З метою підвищення професійної компетентності заступників директорів шкіл з виховної роботи щодо здійснення правовиховної роботи в навчальних закладах 03 грудня 2014року в Ходорівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 проводився семінар «Сучасні підходи до проблеми превентивного виховання в навчальному закладі».

Розпочалась робота семінару із привітання гостей директором навчального закладу Тюнюгіною Т.В.

Відтак старшокласники школи (цьогорічні лауреати ІІІ премії Всеукраїнського конкурсу «Сурми звитяги») показали літературно-музичну композицію «Ти головне повертайся живим», яку підготували вчителі Стахів Г.В. та Неїжмак Р.В.

 

 

 

Заступник директора школи Дерещук Л.Р. презентувала присутнім презентацію про організацію роботи з правового та превентивного виховання в школі. Леся Романівна ознайомила присутніх із здобутками виховної діяльності щодо засвоєння учнівством превентивно-правових компетенцій.

 

 

Методист районного методичного кабінету Кулик Н.О. познайомила присутніх із наказом щодо проведення районного огляду-конкурсу на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи в школі та розповіла про форми та методи правоосвітньої та правовиховної роботи з учнями, розвиток правової свідомості школярів в складних умовах сьогодення.

Досвідом та результативністю роботи щодо правової освіти та правового виховання поділилась заступник директора з виховної роботи Жидачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Блага О.І.

Про психологічні аспекти превентивного виховання в школі говорила практичний психолог школи Гринишин Л.І.

 

Продовжився семінар проведенням брейн-рингу «Ерудити правознавства». Одинадцятикласники під керівництвом Дерещук Л.Р. із захопленням змагались в грі, під час якої аргументовано, чітко доводили власну думку з різних питань.

 

 

 

 

Учасники семінару дали високу оцінку проведеним формам роботи та подякували закладу за гостинність. 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 507 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 5.0/1
Календар дат
Погода
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024