Пт, 19.04.2024, 12:42
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » 2014 » Грудень » 16 » Виїзний семінар учителів української мови і літератури та світової літератури Ходорівсько-Бортниківського округу
09:37
Виїзний семінар учителів української мови і літератури та світової літератури Ходорівсько-Бортниківського округу

Від творчості вчителя до творчої особистості учня

 ( виїзний семінар учителів української мови і літератури та світової літератури Ходорівсько-Бортниківського округу )

26 листопада 2014 року відбувся виїзний семінар учителів-словесників Ходорівсько-Бортниківського округу на тему «Сучасні технології формування компетентностей школяра, розвиток його творчої особистості як інтегрований результат навчальної діяльності», організований педагогічними колективами Молодинчецької ЗОШ та Новосільцівської ЗОШ  під керівництвом методиста райво О.М.Прокопів-Костик.

      

Перед учасниками привітно розчинилися двері Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені І.Франка.

    

Вчителі побували у методично-педагогічній лабораторії викладачів української мови та літератури НМЦО м.Львова Галамай О.С. та Білової О.І.. Взяли участь у педагогічному тренінгу «Розвиток творчих здібностей учнів. Креативна особистість», в ході якого залюбки побули в ролі учнів й змогли проявити свої творчі здібності. Викладачі зуміли цікаво й оригінально провести заняття, використавши нові методи і прийоми.

  

Разом із В.Ф. Кметь вчителі-словесники перегорнули сторінки історії Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені І.Франка (однієї з найдавніших бібліотек України), яка на сьогодні налічує понад три мільйони книг, обслуговує понад сорок тисяч читачів й гідно оберігає та примножує славетні наукові традиції як мислителів давніх епох, так і творців модерної української культури та державності.

      

У стінах бібліотеки відбулася пізнавальна й надзвичайно цікава зустріч із мовознавцем О.Р.Микитюк, яка презентувала свою книгу «Культура мовлення. Особливості, завдання, цікавинки».

На завершення семінару відбулося засідання круглого столу, під час якого були підведені підсумки з питання сучасних технологій формування компетентностей школяра.

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 513 | Додав: TMarciv | Рейтинг: 0.0/0
Календар дат
Погода
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024