Вт, 14.05.2024, 17:03
Вітаю Вас Гість | RSS
 Жидачівський районний
методичний кабінет
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
People Group
Форма входу
Освітній портал
Категорії розділу
Новини
Схвалені методичні матеріали
Електронні версії підручників
методичні матеріали
Так.ru
Головна » Новини

   19 березня на базі Жидачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся районний семінар директорів шкіл з проблеми «Інноваційні підходи в управлінській діяльності та в організації навчально-виховного процесу».       У роботі семінару взяли участь керівники навчальних закладів району, завідувач райметодкабінетом І.М.Михайленко та працівники районного методичного кабінету, керівник відділу освіти Р.Й.Свередюк, заступник міського  голови  п.Я.Г.Гаврильчук.

        Представники учнівського парламенту, учні 9-А, 11-Б класів, провели серед директорів шкіл району соцопитування «Чи готові ви до впровадження інновацій?», а практичний психолог школи Форостина С.Р. -  психогеометричний тест «Який ви керівник?».

     Директор школи О.Т.Мальцева у мультимедійній презентації познайомила усіх присутніх із школою, педагогічним та учнівським колективами, досягненнями навчального закладу, формами  співпраці із батьками та громадськими організаціями.

  ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 572 | Додав: TMarciv | Дата: 02.04.2015

У четвер, 19 березня 2015 року, Сулятицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів гостинно зустрічала учасників семінару-практикуму учителів художньої культури та музичного мистецтва Журавнівського освітнього округу.

Педагоги відвідали інтерактивний урок з художньої культури та музичного мистецтва «У піднесенні національного життя на західно-українських землях», який присвячений 150-літньому ювілею від дня народження Митрополита Андрея Шептицького в 10 класі, на якому учні разом із вчителем Ольшевською М.В. цікаво та доступно розповіли про пастирську та культурно-просвітницьку діяльність А.Шептицького.

 

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 399 | Додав: TMarciv | Дата: 02.04.2015

17 березня в приміщенні Гніздичівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум класних керівників на тему: «Значення педагогічної спадщини Т.Ващенка у контексті виховної роботи».

Саме  його педагогічні принципи взяті вчителями за основу духовного виховання підростаючого покоління.Служба Богові й Батьківщині-головне гасло у нашій діяльності.

Розпочав семінар директор школи Кузишин І.М, який презентував роботу навчального закладу.

Класний керівник 5-А класу, Михайлунів Л.І ознайомила присутніх із своєю системою виховної роботи з учнями, поділилася багатим і цікавим досвідом класних керівників .При виховну роботу з молодшими школярами розповіла вчитель початкових класів Глух Н.З.Гості класів мали можливість побачити,які різноманітні форми виховної роботи використовують вчителі початкових класів :тематичні виступи,конкурси,екскурсії.

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 407 | Додав: TMarciv | Дата: 02.04.2015

     2 березня 2015р. в Піддністрянському НВК відбувся семінар-практикум керівників методичних комісій класних керівників Ходорівсько-Бортниківського освітнього округу за темою "Значення педагогічної спадщини Г. Ващенка у контексті виховної роботи" та районний семінар «Естетичні та моральні засади здоров’я. Краса здоров’я» для вчителів основ здоров’я.

Привітно зустріли учасників семінару керівники школи. Заступник директора Зубрицька-Хлопоніна Л.П. провела екскурсію для гостей.

   

     Відкрила семінар директор закладу Гурдя О.М.

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 514 | Додав: TMarciv | Дата: 31.03.2015

                          У кожній дитині – іскра Божа!

              Народна мудрість каже: у кожного є іскра Божа. З цим твердженням важко на погодитися. Угледіти цю маленьку іскорку, підтримати її вогник і розвинути, допомогти дитині знайти свій ключ до успіху, вказати їй шлях до самовдосконалення – завдання сучасного вчителя.

      Життя доводить, що в складних умовах, які постійно змінюються, найкраще орієнтується, приймає рішення, працює людина інтелектуально розвинена, творча, гнучка, креативна, а тому інтелектуальне виховання має велике значення.

       Серед різноманітних форм і методів роботи важливе місце займає проведення окружних, районних інтелектуальних конкурсів у клубі «Найрозумніший»( керівник Л.Г.Кофлик) у Жидачівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. Цього разу глибокі знання із різних тем світової літератури, гарну ерудицію, увагу, пам’ять демонстрували  школярі 8-х класів

 

Активну участь у конкурсі взяли учні Ходорівської ЗО ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 438 | Додав: TMarciv | Дата: 31.03.2015

     Згідно плану роботи РМК 12 березня 2015р. на базі Жидачівської ЗОШ І-ІІІст №2 відбулися районні змагання по волейболу серед дівчат. Переможці - команда Бережницької ЗОШ І-ІІІст.  Підготували команду : керівник закладу Телішевський А.Г. та вчителі фізкультури: Телішевський М.Г., Ростоцький З.В., Франків А.І..

Категорія: Новини | Переглядів: 414 | Додав: TMarciv | Дата: 20.03.2015

Районний семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи

«Патріотичне виховання школярів: реалії сьогодення»

 

Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті ми почуємо таке бажане, довгоочікуване, стане спокійно і тихо на Сході нашої держави, де виборюється право на наше мирне і спокійне життя.

   У сучасних суспільно-політичних умовах, коли Україна ціною життя Героїв Небесної Сотні, зусиллями українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває патріотичне виховання дітей та учнівської молоді. Про це йшла мова на районному семінарі заступників директорів шкіл з виховної роботи, який проходив 25 лютого 2015 року в Жирівській ЗОШ І-ІІІ ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 482 | Додав: TMarciv | Дата: 20.03.2015

     Згідно плану роботи Жидачівського РМК 24.02.2015р. на базі Ходорівської ЗОШ І-ІІІст. №3 відбувся семінар для вчителів трудового навчання для Ходорівсько-Бортниківського, Дев’ятниківського округів. Тема: «Мозаїка творчості». Розвиток творчих здібностей учнів на уроках трудового навчання.

    Розпочався семінар із візитної картки школи, яку представила керівник закладу Мільовська Л.М.

 

 

«Творчості, як і будь-якої діяльності, можна навчитися»(Г.Апьтштуллер). Під таким гаслом вчитель трудового навчання Ковтало Галина Богданівна провела для педагогів району майстер-клас «Виготовлення виробів з газетних трубочок в техніці лозоплетіння»

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 499 | Додав: TMarciv | Дата: 14.03.2015

«Учнівське самоурядування: я, школа, суспільство» - такою була тема семінару педагогів-організаторів Журавнівського освітнього округу, який відбувся 24 лютого 2015 року в Монастирецькому НВК.

Мета семінару – розкрити практичний аспект участі учнів в організації учнівського самоврядування.

Привітно зустріли учасників семінару педагог – організатор Стехнович М.М., адміністрація та учні школи. Директор школи Артемчук Р.В. розповів про історію школи, педагогічний склад, досягнення учнів у навчанні. Заступник директора школи з виховної роботи Гладиш І.В. розказала про участь школярів у організації учнівського самоурядування та про позакласну роботу в школі.

 

 

Шкільний парламент презентує свою роботу

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 416 | Додав: TMarciv | Дата: 14.03.2015

3 березня 2015р. на базі Заболотівецької ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар-практикум практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему «Психологічні засади вирішення конфліктів в учнівському середовищі». Практичний психолог Заболотівецької, Тейсарівської ЗОШ І-ІІ ст. Павлова Марія Євгенівна поділилася досвідом роботи з питань профілактики та пропедевтики конфліктів, провела практикум з попередження виникнення конфліктів в учнівському середовищі та підготувала для учасників семінару матеріали щодо медіації в конфлікті.

 

 

 Павлова М.Є. та практичний психолог Дулібської ЗОШ І-ІІ ст., Чорноострівського НВК, Отиневицької ЗОШ І-ІІІ ст. Гамеляк Леся Степанівна презентували використання в практиці роботи асоціативно-метафоричних карт «Cope» і «S ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 451 | Додав: TMarciv | Дата: 11.03.2015

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 24 25 »
Календар дат
Погода
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Архів записів
Жидачів © 2024